Miért érdemes megvédeni a készülékünket mindenféle fóliákkal?

Az apple eszközök használt piaci ára a típusnak megfelelő -tól -ig értéke, leginkább az esztétikai és fizikai állapottól függ. Tehát, nem csak drága kijelző cseréktől védhet meg minket egy fólia hanem a készülék váltásnál az eladni kívánt készüléket is magasabb áron tudjuk elpasszolni, mint az ütött, kopott, karcos készülékeket cserélt, esetleg utángyártott kijelzővel.

Sok marketing duma terjedt el és kering a felhasználók körében, hogy törhetetlen üvegfólia és felmaszatolható kijelző védő folyékony csodaszer létezik amitől elpusztíthatatlan lesz az iPhone-unk. Ez sajnos nem igaz!

Ami üveg az eltörik. Amit nem látsz, hogy rajta van, az nincs is rajta! Ne dőlj be a baromságoknak!

A lényeg a minőség. De nem minden áron! Aluljárókban kaphatsz 1-2000 Ft közötti üvegfóliákat, amelyeket a kereskedők valószínűleg tizedannyi áron szereztek be és ez meg is látszik, hamar fellevegősödnek, szennyeződés megy alá, nem edzett üvegből van és törik mint a ropi.

Ha hosszútávra tervezünk, akkor érdemes minőségi fóliát választani és a szakszerű felhelyezés is számít, hogy fenn is maradjon a készüléken. (Az én fóliám lassan egy éve van az iPhone-omon. A karcok miatt fogom lecserélni.)

Többféle fólia közül választhatunk:

    1. Sima üveg fólia


      Ez egy sima üvegfólia ami nem hajlik rá a szélekre. így kevésbé védi a sarkára ejtésnél a készülék kijelzőjét a töréstől, de egy vastag szélű tok mellett tökéletes védelmet biztosít a szemből érkező behatásoknak.
    2. Full Cover üveg fólia
      Védelem széltől szélig! Ha nincs tokod, vagy csak egy vékony szilikon, esetleg design tokot használsz, akkor érdemes egy full cover fóliát használnod, ami ráhajlik a telefon lekerekített kijelzőjének szélére is. Így ha ütés éri remélhetőleg az üvegfólia elnyeli az ütődést és csak az törik be.
    3. Klasszikus műanyag fólia
      Ha egy robosztus tokod van, akkor ez is elégséges lehet. Akiknek csak karc elleni védelemre van szüksége annak töléletesen elég egy vékony műanyag fólia, én is ilyet használok, mert az üvegfólia vastagsága miatt beljebb van a home gomb, amit én nem szeretek. Meg lehet szokni de egy UAG vagy spigen tok mellé ez is tökéletes és szakszerű felhelyezés mellett egy évig is bőven kibírja.

Gazdaságosabb egy üvegfóliát cseréltetni, mint a készülék kijelzőjét. 100% védelmet nyílvánvalóan ezek sem biztosítanak, de sokat spórolhatunk vele hosszútávon.

Számos kiváló fóliát nálunk is vásárolhatsz az iPrestige Szervizben és díjmentesen fel is helyezzük készülékedre!

Kategória: Egyéb