iMac 20″ Belső portalanítás

9.000 Ft

Az iMac-ek esetében a konstrukcióból adódóan a belső portalanítást érdemes időszakosan elvégezni, amely növelheti a légáramlás, ezáltal a hűtés hatásfokát. A belső portalanítás nem terjed ki az LCD belső porosodására és a hőpaszták cseréjére, vagy a ventilátor tengelyének olajozására.


Bevizsgálás

9.000 Ft-tól, Javítás esetén díjmentes!

Abban az esetben, ha a készülék hibája nem egyértelmű, vagy a készülék ázott, esetleg nem bekapcsolható, akkor bevizsgálásra tudjuk átvenni. A bevizsgálás után tudunk árajánlatot adni a javítás lehetőségeiről és költségeiről. A bevizsgálás alapvetően díjmentes, csak következő esetekben kell a költségeket megfizetni:

 • Ha a készülék javítását az Ügyfél nem kéri a kiszabott áron.
 • Ha a készülék nem javítható.
 • Ha a készülék javítható lenne, de az értékét tekintve nem lenne gazdaságos. (Gazdasági totálkár)

Szoftveres javítás

6.000 Ft-tól

macOS újratelepítés törléssel6.000 Ft
Adatmentés macOS rendszeren15.000 Ft-tól*
Szoftveres javítás / karbantartás9.000 Ft-tól*

Újratelepítés törléssel: Szokták nevezni “tiszta telepítésnek” is. Töröljük a Mac készülék teljes adattartalmát, igény szerint biztonságos törléssel és feltelepítjük a kívánt macOS verziót.

Adatmentés: Adatmentést külső adathordozóra tudjuk elvégezni, vagy másik Mac-re. Illetve SSD/HDD beépítés esetén az új meghajtóra.

Szoftveres javítás / karbantartás: Ha rendellenesen működik a rendszerünk, átnézzük és kijavítjuk a lehetséges hibákat újratelepítés és adatvesztés nélkül. Ezek lehetnek fájlrendszer, jogosultság, vagy Adware – Malware által okozott hibák és számos egyéb is.

* Meghibásodott HDD vagy SSD adathordozók esetén egyedi árajánlattal tudunk szolgálni az adatmentésről a mentés nehézségének függvényében.
* A szoftveres javítás költsége eltérhet egyedi program, vagy komplex macOS hiba feltárása és javítására fordított idő függvényében.


iMac 20″ alaplapi javítás

Érdeklődjön

Számos olyan eset létezik, amikor nem kapcsol be a készülékünk vagy rendellenesen működik, képi hibák jelennek meg, vagy sípol. Lehetséges, hogy nem egy alkatrész, hanem valamely alaplapra integrált komponens okozza a készülék meghibásodását. Ebben az esetben bevizsgálásra van szükség, megállapítjuk a hibát és árajánlatot készítünk a költségekről és a javítási lehetőségekről.


iMac 20″ kijelző csere

Érdeklődjön

Ha betört, nem jelenít meg képet, vagy rendellenes látvány tárul elénk, akkor kijelző cserére van szükség. Elképzelhető, hogy a kijelző szalagkábel esetleg más meghibásodás okozza a képi problémákat, ebben az esetben árajánlatot adunk.


iMac 20″ HDD bővítés

29.000 Ft-tól

500 GB HDD beépítés29.000 Ft
1 TB HDD beépítés34.000 Ft
500 GB HDD beépítés az SD helyére*39.000 Ft
1 TB HDD beépítés az SD helyére*44.000 Ft
Adatköltöztetés15.000 Ft

A csere ár tartalmazza az alkarész és beépítés költségét, illetve a macOS egyszeri telepítését a kívánt verzióra.

*SD helyére – SuperDrive, vagyis az optikai meghajtó helyére történik a beépítés egy speciális keret segítéségével. Ezáltal egyszerre két adattároló egység is lehet a készülékünkben.


iMac 20″ SSD bővítés

34.000 Ft-tól

250 GB SSD beépítés34.000 Ft
500 GB SSD beépítés44.000 Ft
1 TB SSD beépítés64.000 Ft
250 GB SSD beépítés az SD helyére*44.000 Ft
500 GB SSD beépítés az SD helyére*54.000 Ft
1 TB SSD beépítés az SD helyére*74.000 Ft
Adatköltöztetés15.000 Ft

A csere ár tartalmazza az alkarész és beépítés költségét, illetve a macOS egyszeri telepítését a kívánt verzióra.

*SD helyére – SuperDrive, vagyis az optikai meghajtó helyére történik a beépítés egy speciális keret segítéségével. Ezáltal egyszerre két adattároló egység is lehet a készülékünkben.


iMac 20″ memória bővítés

25.000 Ft-tól

RAM bővítés 8 GB-ra25.000 Ft*
RAM bővítés 16 GB-ra35.000 Ft*

*A jelenlegi gazdasági helyzetben a RAM modulok ára folyamatosan változik, pontos árajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot.


Egyéb javítás

Ha olyan javításra lenne szükséged amit nem találtál meg az árlistánkban, mint például ház, zsanér, wifi vagy iSight kamera javítás, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunk segítségével és egyedi árajánlattal tudunk szolgálni.


Foglalj időpontot!

  1. Ügyféladatok

  Add meg elérhetősédeid, melyeken visszajelezhetünk számodra az időpontfoglalással kapcsolatban.

  2. Készülékadatok

  Add meg javítani kívánt készülék típusát és hogy milyen javításra van szükséged, valamint bármilyen egyéb információt a szervizigénnyel kapcsolatban.

  3. Időpont

  Amennyiben nem jelenne meg a dátumválasztó, kérjük írd be a dátumot kötőjelekkel elválasztva a következő naptól számítva.
  Válassz időpontot, hogy mikor érkeznél hozzánk a készülékeddel.