Kapcsolat

Elérhetőségek

Cím: 1075 Budapest, Asbóth utca 18.

Üzlet: +36 20 618 8031

E-mail: info@iprestige.hu
Szerviz: service@iprestige.hu

Nyitvatartás

Hétfő: 9:00 – 19:00
Kedd: 9:00 – 19:00
Szerda: 9:00 – 19:00
Csütörtök: 9:00 – 19:00
Péntek: 9:00 – 19:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

 

iPhone, Mac és Laptop szerviz céges ügyfeleinknek

Egyedi árajánlatok, karbantartás és javítások cégek számára, tejles körű szolgáltatások kedvezményes áron.

Töltse ki a jobboldalon található űrlapot a nevével, cégnevével, email címével és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Írj nekünk!

Rólunk

iPrestige - Prémium Apple szerviz és kiegészítők

Az iPrestige csapata Apple termékek szervizelésével és kiegészítőik árusításával foglalkozik. Sokan nem tudják, hogy mi történik a szervizelni kívánt iPhone, iPad vagy Mac készülékükkel a szervizben való leadás után. Mit jelent a bevizsgálás? ...hogyan zajlik egy-egy javítás? ...vajon jó kezekben van a készülékem?

Az iPrestige szervizében biztonságban van a készüléked és a legjobb szolgáltatást kapod garanciával. A maximális elégedettség és bizalom érdekében röviden bemutatjuk csapatunkat, technológiáinkat és munkáinkat, hogy betekintést nyerhessetek abba miért is érdemes hozzánk jönnötök.

Kezdjük a legfontosabbal! A szakértelem. Történt már olyan eset veled, hogy elküldtek egy szervizből, mert nem tudták javítani a készüléked vagy azt mondták, hogy nem javítható? Fontos, hogy olyan helyre vigyük a készülékünket mint az iPrestige szerviz, ahol több éves vagy évtizedes szakértelem azonnal rendelkezésre áll és a legtöbb javítást el tudják végezni egy helyen. A legtöbb javítás számunkra rutin művelet, mégis minden esetben a legjobb tudásunk szerint végezzük el azt. Ennek az eredménye, hogy nagyon ritka a garanciális javításra visszahozott készülék. Az új készülékek megjelenésével újabb hibák is megjelennek, amelyek megoldásához hozzátesz a több évtizedes tapasztalat, így szinte elsőként tudunk az új problémákra és sérülésekre megoldást nyújtani.

A második fontos tényező "A CSAPAT". Kis létszámú cégnél, ahol nem futószalag szerűen zajlik a javítás, hanem csapatban, jó hangulatban az bizony eredményesebb is. Tudjuk sajnos, hogy nagyon sok szervizben rossz minőségű utángyártott alkatrészeket építenek be, vagy nem a leadott állapotban kapják vissza a tulajdonosok a készülékeiket, esetleg hiányosan és még sorolhatnám mikkel szembesülünk egy korábban máshol járt készülék kapcsán. Eezek miatt is fontos, hogy mi vállaljuk a nevünket a szakmában, a legprofibb gépparkal dolgozunk, gyári alkatrészekkel és nem csak a cég nevünket de a saját nevünket is hozzáadjuk, megbeszéljük a problémát, a lehetőségeket és tájékoztatunk téged. A lelkiismeretes munkánk az, ami személyessé teszi az ügyfél-szerviz kapcsolatot, ezért is vállaljuk bátran a 6 hónap garanciát a legtöbb javításunkra.

Ezek mellett fontos, hogy mindenkinek meg van a saját szakterülete, amelyben profi, mint pl.: Joci a precíz kijelző guru és moduláris szerelő, Bence az alaplapos mindentudó. Lali a szervizvezető, aki egyben a Mac és iPad-ek veteránja és nem utolsó sorban Dávid az üzletvezető, aki kapcsolatot tart beszerez és összetartja a szerviz működését.

Nálunk a főnök is dolgozik!

Ügyfél-orientált gondolkodásmódunk egyedülálló a szakmában, mi visszavárunk ha nincs is épp javítani valód, akkor is benézhetsz hozzánk, segítünk és tanácsot adunk ha szükséged van rá. Vannak akik, meglepődött arccal hálálkozva távoznak visszatérő ügyfeleink közül, hogy egy-egy apró beállítás vagy hibajavítás esetén - ami számunkra 5 perc alatt elvégezhető - nem számolunk fel munkadíjat.

Ráadásként kutyabarát hely is vagyunk!

Szelektíven gyűjtjük az elektronikai és egyéb hulladékot!

Figyelünk a környezetünkre!

Ismerd meg csapatunk

Gregorits Dávid

Üzletvezető

Kovács Lajos

Szervizvezető

Kovács József

Szerviztechnikus

Rácz Bence

Alaplapjavító munkatárs

Üzletünk / Szervizünk

Üzlethelyiségünk az Asbóth utca 18. szám alatt található, amely megközelíthető 1 percnyi sétával a Deák Ferenc téri metróállomásról. Ha autóval jönnél a Király utca felől a legkönyebb behajtani, általában mindig található 1-2 szabad parkolóhely.

Szervizünk kialakításánál az Apple termékek presztízs értékét vettük figyelembe. Ezáltal a legmagasabb elvárásoknak teszünk eleget, a készülékedet biztonságban tudhatod nálunk.

Vállaljuk iPhone, iPad és Mac készülékek teljes körű garancián túli szervizelését. Bármilyen problémáról legyen szó tudunk rá megoldást! A legtöbb javítást a helyszínen rövid határidővel 1-2 órán belül el tudjuk végezni.  Komplex hiba esetén a bevizsgálást követően szerződött partnereinkkel alaplapi szintű javításra is van lehetőség.