iPhone 14 Pro Max kijelző csere

130.000 Ft

Az iPhone kijelzőinek edzett üveggel való kialakítása révén nagyon jól bírja a szemből érkező behatásokat, azonban a kijelző szélei a legsérülékenyebbek ezért előfordulhat, hogy leejtés vagy más erőhatás következtében elmegy a kép vagy eltörik az üveg.


iPhone 14 Pro Max akkumulátor csere

45.000 Ft

Ha gyorsan merül készülékünk vagy nem kapcsol be, töltőre csatlakoztatás esetén sem, akkor gyanakodhatunk, hogy akkumulátor cserére van szükség.


Bevizsgálás

5.000 Ft-tól, Javítás esetén díjmentes!

(iPhone – 5.000 Ft, iPad és Mac – 9.000 Ft)

Abban az esetben, ha a készülék hibája nem egyértelmű, vagy a készülék ázott, esetleg nem bekapcsolható, akkor bevizsgálásra tudjuk átvenni. A bevizsgálás után tudunk árajánlatot adni a javítás lehetőségeiről és költségeiről. A bevizsgálás alapvetően díjmentes, csak következő esetekben kell a költségeket megfizetni:

 • Ha a készülék javítását az Ügyfél nem kéri a kiszabott áron.
 • Ha a készülék nem javítható.
 • Ha a készülék javítható lenne, de az értékét tekintve nem lenne gazdaságos. (Gazdasági totálkár)

Szoftveres javítás

5.000 Ft-tól

(Törléssel – 5.000 Ft, Adatmentéssel – 15.000 Ft)

Amennyiben rendellenesen működik a készülékeden az iOS, sok esetben egy frissítéssel megoldható. Ha nem boldogulsz otthon, akkor a hiba a felhasználói adatokban, vagy a rendszerben van, ilyenkor az újratelepítés nem lehetséges. Szoftveres javításra van szükség.


Ultrahangos tisztítás

10.000 Ft-tól

(iPhone – 10.000 Ft, iPad és Mac – 15.000 Ft)

Ázott készülék esetén ha újra bekapcsoljuk, akkor további károkat okozhat a készülék belsejébe bejutott folyadék. Zárlat keletkezhet és oxidáció alakulhat ki. A további károk megelőzése érdekében ultrahangos tisztításnak vetjük alá a készülék alaplapját és eltávolítunk minden keletkezett szennyeződést és oxidációt. Ázás nem csak folyadék által keletkezhet, hanem nagyon párás környezetben is kialakulhat, hogy a készülékbe bejutó pára lecsapódik és megrongálja az alkatrészeket. A párásodást és az ázást is jelzik a készülék belsejében elrejtett indikátorok.


iPhone 14 Pro Max hátlapi kamera csere

Érdeklődjön

Ha a hátlapi kamera nem ad képet, homályos, zajos vagy foltos, akkor valószínűleg a kamera szennyeződése vagy egyéb meghibásodása okozza a problémát.


iPhone 14 Pro Max előlapi kamera csere

Érdeklődjön

Ha az előlapi kamera nem ad képet, homályos, zajos vagy foltos, akkor valószínűleg a kamera szennyeződése vagy egyéb meghibásodása okozza a problémát.


iPhone 14 Pro Max beszédhangszóró rács csere és tisztítás

Érdeklődjön

Gyakori probléma iPhone-ok esetében, hogy időről-időre halkabban halljuk a másik felet telefonálás közben. Ez nem feltétlenül jelenti a beszédhangszóró meghibásodását, hanem csak a beszédhangszóró rács elszennyeződését jelenti. Ez esetben kicseréljük a rácsot egy újra, és kitisztítjuk a készüléket.


iPhone 14 Pro Max beszédhangszóró csere

Érdeklődjön

Ha halkan halljuk közben a másik felet, recsegő hangot ad ki, vagy egyáltalán nem hallunk semmit, akkor valószínű, hogy a beszédhangszóró hibásodott meg.


iPhone 14 Pro Max csengőhangszóró csere

Érdeklődjön

Ha halkan vagy egyáltalán nem cseng ki a telefonunk, vagy recsegő hangot ad ki, akkor valószínű, hogy a csengőhangszóró hibásodott meg.


iPhone 14 Pro Max töltőcsatlakozó csere

Érdeklődjön

Ha a készülékünk nem veszi fel a töltést, nem ismeri fel a fülhallgatót illetve nem csatlakozik a számítógéphez, akkor tisztítás vagy csere szükséges.


iPhone 14 Pro Max alaplapi javítás

Érdeklődjön

Számos olyan eset létezik, amikor nem egy alkatrész, hanem egy apró alaplapi komponens okozz a készülék meghibásodását. Ebben az esetben bevizsgálásra van szükség és a következő esetekben tudunk javítással szolgálni:

 • Töltésvezérlő IC csere
 • Tápvezérlő IC csere
 • Audio IC csere
 • Wifi IC csere
 • Háttérvilágítás vezérlés csere
 • Alaplapi csatlakozó javítás
 • Egyéb meghibásodás javítása

iPhone 14 Pro Max gomb és szalagkábel javítás

Érdeklődjön

Ha rendellenesen vagy egyáltalán nem működik a bekapcsoló, home, hangerő vagy némító gomb, akkor javítására van szükség vagy a komplett szalagkábel cseréjére.

 • Bekapcsoló gomb javítás vagy szalagkábel csere
 • Hangerő szabályzó és némító gomb javítás vagy szalagkábel csere
 • Egyéb szalagkábelek cseréje

Egyéb javítás

Érdeklődjön

Ha olyan javításra lenne szükséged amit nem találtál meg az árlistánkban, mint például hátlap csere, wifi antenna csere vagy vezetéknélküli töltőtekercs csere akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a kapcsolati űrlapunk segítségével és egyedi árajánlattal tudunk szolgálni.


Foglalj időpontot!

  1. Ügyféladatok

  Add meg elérhetősédeid, melyeken visszajelezhetünk számodra az időpontfoglalással kapcsolatban.

  2. Készülékadatok

  Add meg javítani kívánt készülék típusát és hogy milyen javításra van szükséged, valamint bármilyen egyéb információt a szervizigénnyel kapcsolatban.

  3. Időpont

  Amennyiben nem jelenne meg a dátumválasztó, kérjük írd be a dátumot kötőjelekkel elválasztva a következő naptól számítva.
  Válassz időpontot, hogy mikor érkeznél hozzánk a készülékeddel.