Mac mini hardveres karbantartás

9.000 Ft

A hardveres karbantartás magába foglalja a készülék teljes belső portalanítását, tisztítását, a hűtőpaszták(CPU,GPU) cseréjét, valamint a ventilátor tengelyének tisztítását és újraolajozását.


Bevizsgálás

9.000 Ft-tól, Javítás esetén díjmentes!

Abban az esetben, ha a készülék hibája nem egyértelmű, vagy a készülék ázott, esetleg nem bekapcsolható, akkor bevizsgálásra tudjuk átvenni. A bevizsgálás után tudunk árajánlatot adni a javítás lehetőségeiről és költségeiről. A bevizsgálás alapvetően díjmentes, csak következő esetekben kell a költségeket megfizetni:

 • Ha a készülék javítását az Ügyfél nem kéri a kiszabott áron.
 • Ha a készülék nem javítható.
 • Ha a készülék javítható lenne, de az értékét tekintve nem lenne gazdaságos. (Gazdasági totálkár)

Szoftveres javítás

6.000 Ft-tól

macOS újratelepítés törléssel6.000 Ft
Adatmentés macOS rendszeren15.000 Ft-tól*
Szoftveres javítás / karbantartás9.000 Ft-tól*

Újratelepítés törléssel: Szokták nevezni “tiszta telepítésnek” is. Töröljük a Mac készülék teljes adattartalmát, igény szerint biztonságos törléssel és feltelepítjük a kívánt macOS verziót.

Adatmentés: Adatmentést külső adathordozóra tudjuk elvégezni, vagy másik Mac-re. Illetve SSD/HDD beépítés esetén az új meghajtóra.

Szoftveres javítás / karbantartás: Ha rendellenesen működik a rendszerünk, átnézzük és kijavítjuk a lehetséges hibákat újratelepítés és adatvesztés nélkül. Ezek lehetnek fájlrendszer, jogosultság, vagy Adware – Malware által okozott hibák és számos egyéb is.

* Meghibásodott HDD vagy SSD adathordozók esetén egyedi árajánlattal tudunk szolgálni az adatmentésről a mentés nehézségének függvényében.
* A szoftveres javítás költsége eltérhet egyedi program, vagy komplex macOS hiba feltárása és javítására fordított idő függvényében.


Mac mini SSD bővítés

Ebben a modellben nem cserélhető

2018-tól kezdve a Mac mini modellek alaplapra integrált SSD-vel rendelkeznek, ezért nem bővíthető utólag.


Mac mini memória bővítés

35.000 Ft-tól

RAM bővítés 8 GB-ra35.000 – Ft*
RAM bővítés 16 GB-ra49.000 – Ft*
RAM bővítés 32 GB-ra69.000 – Ft*

*A memória bővítés árak tájékoztató jellegűek, egyes típushoz való modulok ára jelentősen eltérhet a fentebbiektől. Pontos árajánlatért érdeklődjön.


Egyéb javítás

Ha olyan javításra lenne szükséged amit nem találtál meg az árlistánkban, mint például Wi-Fi vagy tápegység javítás, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunk segítségével és egyedi árajánlattal tudunk szolgálni.


Foglalj időpontot!

  1. Ügyféladatok

  Add meg elérhetősédeid, melyeken visszajelezhetünk számodra az időpontfoglalással kapcsolatban.

  2. Készülékadatok

  Add meg javítani kívánt készülék típusát és hogy milyen javításra van szükséged, valamint bármilyen egyéb információt a szervizigénnyel kapcsolatban.

  3. Időpont

  Amennyiben nem jelenne meg a dátumválasztó, kérjük írd be a dátumot kötőjelekkel elválasztva a következő naptól számítva.
  Válassz időpontot, hogy mikor érkeznél hozzánk a készülékeddel.