MacBook 13″ Retina akkumulátor csere

49.000 Ft-tól

MacBook Pro 13″ (Retina, 2012 Vége)49.000 Ft
MacBook Pro 13″ (Retina, 2013 Eleje – Vége)49.000 Ft
MacBook Pro 13″ (Retina, 2014 Közepe)49.000 Ft
MacBook Pro 13″ (Retina, 2015 Eleje)49.000 Ft

A feltüntetett akkumulátor árak gyári akkumulátorokra vonatkoznak. Egyes típusoknál van lehetőség utángyártott akkumulátor választására, de az jellemzően csak a régebbi típusoknál érhetőek el.


MacBook Pro 13″ Retina hardveres karbantartás

9.000 Ft

A hardveres karbantartás magába foglalja a készülék teljes belső portalanítását, tisztítását, a hűtőpaszták(CPU,GPU) cseréjét, valamint a ventilátor tengelyének tisztítását és újraolajozását.


Bevizsgálás

9.000 Ft-tól, Javítás esetén díjmentes!

Abban az esetben, ha a készülék hibája nem egyértelmű, vagy a készülék ázott, esetleg nem bekapcsolható, akkor bevizsgálásra tudjuk átvenni. A bevizsgálás után tudunk árajánlatot adni a javítás lehetőségeiről és költségeiről. A bevizsgálás alapvetően díjmentes, csak következő esetekben kell a költségeket megfizetni:

 • Ha a készülék javítását az Ügyfél nem kéri a kiszabott áron.
 • Ha a készülék nem javítható.
 • Ha a készülék javítható lenne, de az értékét tekintve nem lenne gazdaságos. (Gazdasági totálkár)

Szoftveres javítás

6.000 Ft-tól

macOS újratelepítés törléssel6.000 Ft
Adatmentés macOS rendszeren15.000 Ft-tól*
Szoftveres javítás / karbantartás9.000 Ft-tól*

Újratelepítés törléssel: Szokták nevezni “tiszta telepítésnek” is. Töröljük a Mac készülék teljes adattartalmát, igény szerint biztonságos törléssel és feltelepítjük a kívánt macOS verziót.

Adatmentés: Adatmentést külső adathordozóra tudjuk elvégezni, vagy másik Mac-re. Illetve SSD/HDD beépítés esetén az új meghajtóra.

Szoftveres javítás / karbantartás: Ha rendellenesen működik a rendszerünk, átnézzük és kijavítjuk a lehetséges hibákat újratelepítés és adatvesztés nélkül. Ezek lehetnek fájlrendszer, jogosultság, vagy Adware – Malware által okozott hibák és számos egyéb is.

* Meghibásodott HDD vagy SSD adathordozók esetén egyedi árajánlattal tudunk szolgálni az adatmentésről a mentés nehézségének függvényében.
* A szoftveres javítás költsége eltérhet egyedi program, vagy komplex macOS hiba feltárása és javítására fordított idő függvényében.


Ultrahangos tisztítás

15.000 Ft-tól

Ázott készülék esetén ha újra bekapcsoljuk, akkor további károkat okozhat a készülék belsejébe bejutott folyadék. Zárlat keletkezhet és oxidáció alakulhat ki. A további károk megelőzése érdekében ultrahangos tisztításnak vetjük alá a készülék alaplapját és eltávolítunk minden keletkezett szennyeződést és oxidációt. Ázás nem csak folyadék által keletkezhet, hanem nagyon párás környezetben is kialakulhat, hogy a készülékbe bejutó pára lecsapódik és megrongálja az alkatrészeket. A párásodást és az ázást is jelzik a készülék belsejében elrejtett indikátorok.


MacBook Pro 13″ Retina alaplapi javítás

Érdeklődjön

Számos olyan eset létezik, amikor nem kapcsol be a készülékünk vagy rendellenesen működik, képi hibák jelennek meg, vagy sípol. Lehetséges, hogy nem egy alkatrész, hanem valamely alaplapra integrált komponens okozza a készülék meghibásodását. Ebben az esetben bevizsgálásra van szükség, megállapítjuk a hibát és árajánlatot készítünk a költségekről és a javítási lehetőségekről.


MacBook Pro 13″ Retina kijelző csere

Érdeklődjön

Ha betört, nem jelenít meg képet, vagy rendellenes látvány tárul elénk, akkor kijelző cserére van szükség. Elképzelhető, hogy a kijelző szalagkábel esetleg más meghibásodás okozza a képi problémákat, ebben az esetben árajánlatot adunk.


MacBook Pro 13″ Retina SSD bővítés

105.000 Ft-tól

250 GB SSD beépítés105.000 Ft
500 GB SSD beépítés155.000 Ft
1 TB SSD beépítés205.000 Ft

A csere ár tartalmazza az alkarész és beépítés költségét, illetve a macOS egyszeri telepítését a kívánt verzióra.


Egyéb javítás

Ha olyan javításra lenne szükséged amit nem találtál meg az árlistánkban, mint például ház, zsanér, wifi vagy iSight kamera javítás, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunk segítségével és egyedi árajánlattal tudunk szolgálni.


Foglalj időpontot!

  1. Ügyféladatok

  Add meg elérhetősédeid, melyeken visszajelezhetünk számodra az időpontfoglalással kapcsolatban.

  2. Készülékadatok

  Add meg javítani kívánt készülék típusát és hogy milyen javításra van szükséged, valamint bármilyen egyéb információt a szervizigénnyel kapcsolatban.

  3. Időpont

  Amennyiben nem jelenne meg a dátumválasztó, kérjük írd be a dátumot kötőjelekkel elválasztva a következő naptól számítva.
  Válassz időpontot, hogy mikor érkeznél hozzánk a készülékeddel.