Pár napja megjelent az új (PRODUCT)RED iPhone 8 és 8 Plus, ami elképesztően szép lett a felhasználók álltal “kikönyörgött” fekete előlappal. (Örültünk volna ha a home gomb fém gyűrűje is anodizált piros színt kapott volna!)

Elgondolkodtunk, milyen jó is lenne néhány más színnel ötvözni, felrázni a palettát. Én személy szerint egy sötét “olívazöld” jellegű iPhone-nak nagyon örülnék, de sok más szép színt is ki lehetne keverni akár az iPodok színvilágát kölcsönözve, vagy újabb nem túl feltűnő de elegáns színeket alkotva.

Ezt meglehetne spékelni, hogy az adott színű készülékek más-más globális jelentőségű célt támogatnának, mint ahogyan a PRODUCT RED termékek megvásárlásán keresztül az Apple támogatja a Global Fund HIV- és AIDS-ellenes programjait.

Miért is ne lehetne egy iPhone annyira sokszínű akár egy autó fényezése? Hiszen mindannyiunk ízlése különbözik, erre megoldást nyújthat egy-egy tok vagy fólia is, de lássuk a koncepciókat:

(PRODUCT) OLIVE

(PRODUCT) CHOCOLATE

(PRODUCT) NIGHT

(PRODUCT) SKY

(PRODUCT) PEACH

Nektek melyik tetszik?

(PRODUCT)RED tűzpiros iPhone 8-at és 8 Plus-t az iPrestige üzletben is vásárolhatsz. Az árakról érdeklődj elérhetőségeinken:

Kapcsolat

Kategória: Érdekes