Lehet, hogy csak egy zseniális marketing fogás volt Elon Musk részéről, hogy kétszer is sikerült betörtni a Cybertruck golyó álló üvegét, ezáltal rengeteg High-Tech cuccoktól független oldal is leközölte az eseményeket.  Mint ahogy Steve Jobs bajlódott közel tíz éve az iPhone 4 bemutatásakor, amikor másodjára sem sikerült a wifi hálózatra felcsatlakozni. Vajon megrendezett trükkök ezek? Tudjuk, hogy a rossz hír gyorsabban terjed mint a jó hír. Ha PanzerGlass üvegfóliát használtak volna, akkor biztosan nem történik meg az eset, és nem kavar ekkora port ez a Tesla esemény! Ha-ha! 😀

Bemutatjuk legújabb partnerünket a PanzerGlass-t, akik valódi edzett üvegfóliákat gyártanak, amelynek minősége alig ha kifogásolható. Pár szóban bemutatjuk:

  • Ütés és karcállóság
    Magasan a legjobb a piacon, a PanzerGlass megvédi a kijelződ a karcolódásoktól és jelentősen elnyeli a külső behatásokat. Ez sem törhetetlen, de a valódi edzett üveg technológiának köszönhetően jóval strapabíróbb mint olcsóbb vetélytársai vékonyabb kivitelben. Egészen pontosan 9x erősebb ez az edzett üveg, a hagyományos üvegnél. (apropó sok üvegfólia nem 100%-ban üveg, hanem szintetikus anyagok és üveg keveréke)
  • Kristálytiszta védelem
    A PanzerGlass teljesen áttetsző (kivétel a PanzerGlass Privacy) és nem csökkenti a kijelző kontrasztját. Átengedi a Face ID-t és az összes szenzor megfelelően funkcionál.
  • 100% érintésátvitel
    Sosem hibázik, 100%-ban átviszi a képernyőn bevitt műveleteket.
  • Oleophobikus bevonat
    Olyan érzés használni a készüléket mint ha az eredeti kijelzőjét simogatnád a telefonodnak. Az újlenyomattaszító rétegnek köszönhetően nem tapadnak meg az üveg felületén az apró bacilusok sem és sokkal könyebb tisztítani.

Ha a legjobbat szeretnéd a szeretett iPhone-odra, kompromisszum-mentesen akkor bátran merjük ajánlani a PanzerGlass családot, amely a következő típusokat tartalmazza:

  • PanzerGlass, Tok barát, színes széllel edge-to-edge technológiával.
  • PanzerGlass, Tok barát, Privacy (csak szemből láthatod a kijelző tartalmát)
  • PanzerGlass, Tok barát, Privacy, CamSlider-rel (a teljes inkognitóhoz, eltakarja az előlapi kamerát egy mozdulattal)

Nothing Beats PanzerGlass – Vajon egy Panzerkampfwagen VI (Tigris tank) elpusztítaná?

Keresd a fóliákat üzletünkben!

Kategória: Egyéb